Meld uw kind aan

Zo eenvoudig is het!

Meld uw kind aan

Wilt u uw kind aanmelden bij basisschool Het Element. Dat vinden wij super natuurlijk! Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Wilt u graag sfeer komen proeven op Montessorischool Het Element? Kom dan langs op woensdagochtend, dan kunnen we u een rondleiding geven en kunt u meekijken in de groepen bij ons op school. Mocht de woensdag u niet goed uitkomen, neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken met de directeur: Jannet Ensing: 0528-220300 /  directie.element@catent.nl

Vanaf het moment dat uw kind vier jaar wordt, mag het op onze school leren, spelen en ontwikkelen. In verband met de organisatie vinden wij het prettig als u uw kind vroegtijdig aanmeldt. Bij onze planning kunnen we daar dan rekening mee houden. Als u na het lezen van deze website of het bezoeken van een open dag meer wilt weten over onze school dan kunt u een informatiegesprek in plannen met de directeur.

Tijdens dit informatiegesprek krijgt u informatie over de school, we laten u de school zien en we wisselen informatie uit over uw kind. De school krijgt via deze kennismaking zicht op de onderwijsbehoeften van uw zoon of dochter. Komt uit dit gesprek naar voren dat u uw kind bij ons kunt en wilt aanmelden, dan ontvangt u een aanmeldformulier en dient u de aanmelding schriftelijk in te dienen. Uiteindelijk beslist de directeur of inschrijving daadwerkelijk plaats kan vinden. Bij deze beslissing speelt het een rol of de school aan de onderwijsbehoeften van uw kind kan voldoen.

Wanneer dit niet het geval is, zal de directeur met u meekijken naar een school die wel kan voldoen aan de onderwijsbehoeften van uw kind.

Wordt uw kind op onze school ingeschreven, dan voert de directeur de gegevens van uw kind in de schooladministratie in en ontvangt u informatie over het vervolg van de procedure.